lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulurakas

Rakas joulupukki. Toivottavasti sinulla menee hyvin joulumuorin kanssa. Minä olen ollut vähän yksinäinen siitä lähtien, kun vaimo kyllästyi ja lähti. Siitä on jo monta vuotta, ainakin kahdeksan. Jouluna on niin kovin surullista olla yksin. Minä kaipaan kumppania, ja täällä pitäisi siivotakin ja viedä roskat, kun mihinkään ei enää mahdu yhtään pussia. Tuotko minulle joulumuorin vaikka vain lainaan aatoksi? Sehän joutaisi, kun sinäkään et ole silloin kotona.

8 kommenttia:

 1. Kyllä pukin pitää sen verran muoria lainata, että pääsee komentamaan miehen viemään roskat ihan oma-aloitteisesti. Sillä aikaa kun Yksinäinen vie roskia, joulumuori keittää riisipuuroa. Sitten voivat yhdessä syödä. Pukki tulee viimeiseltä keikalta Yksinäisen kautta ja kaappaa muorin matkaansa.

  VastaaPoista
 2. Hmm, tekosyitä...rakasta pitää hemmotella, eikä laittaa siivoamaan!!

  VastaaPoista
 3. Sososooo...annetaanhan muorin levätä, Hän saa passata Joulupukkia ympäri vuoden.;-))
  Ainoastaan aatto iltana ehkä voi levätä.

  VastaaPoista
 4. Ehkä vaimo kyllästyi passaamaan. Ehkä pukki voisi viedä opetusvideon, miten huushollata kotona.
  Pukin muori ei ole siivouslahja.

  VastaaPoista
 5. Pöh, siivotkoon itse jos kerran osaa sotkeakin! Eikä kenenkään muoria pidä ottaa edes lainaksi vaan hommaa vaan oma. Lehdissä on paljon ilmoituksia yksinäisiltä naisilta, jotka toivovat ystävää. Miesten ilmoituksissa etsitään salaista seuraa!!!

  VastaaPoista
 6. Humoristinen, hauska toivomus.

  VastaaPoista