tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulusika

– Huomenta rouva. Olen päättänyt, että te saatte syödä minut tänä jouluna.

– Hyi. Yök. Sika. Pois. Minä en edes syö lihaa.

– En minä olekaan lihaa, vaan mielikuvitusta. Tosin vielä eilen kuvittelin itseni lihaksi, nyt olen selvästi vaahtokarkkia.

– Vaahtokarkkia? Se on hyvää.

– Varsinkin paahdettuna. Rouva on hyvä ja maistaa tästä vaikka sorkan.

– Erisherkullista. Jospa minä sitten syön teidät. Saanhan tarjota vieraillenikin?

– Totta kai.

– Mukavaa. Tulee kerrankin erilainen joulu.

8 kommenttia:

 1. Onkohan Rouva jo glögiä kulauttanut aimo kulauksen, harhoja...;-))

  VastaaPoista
 2. Kyllä sioilla on oikeus tulla maistelluiksi, vaikka kaikki olisi kasvissyöjiä. Silloin evoluutio muuttaa siat vaikka vaahtareiksi. Vai olsisiko kuitenkin niin, että rouva ei tosiaankaan tajua mitään, on niin itteään täynnä, että vaikka sika sanois olevansa kirahvi, niin uskoisi. Juu ja voip rouva olla tosiaankin ihan glögeissään.

  VastaaPoista
 3. En syö possua jouluna, käytän kalkkunaa. Marsipaanipossut tosin ovat hyviä. Vaahtokarkkipossuja en ollut osannut kuvitella.

  VastaaPoista
 4. lapset tykkää vaahtokarkki possusta, minä jätän senkin syömättä, sokeri on tosi peikko minulle, tulee paha olo.. syön piparipossuja vähän, otin ne kiinni metsästä jo hyvissä ajoin ja kaulitsin ohueksi ja paistoin ruskeeksi, niissä on joulun tuoksu

  VastaaPoista
 5. Vaahtokarkkisika! Mistähän niitä sais, varmaan Lidlistä.

  VastaaPoista
 6. mulla on 2 possua parvekkeella palelemassa jouluisten lyhtyjen vieressä, mitähän ovat ryhtyneet olkipossuiksi. Itse syön...sikaaaa, kalkkunakin menee ja kana, ei kala. Päältä päin katsoen voisi ajatella, että kaikki kelpaa...

  VastaaPoista