lauantai 18. toukokuuta 2013

Helene ja Marie


Tänään kuva saa kertoa koko tarinan. *kliks*

11 kommenttia:

 1. Ikäisekseen hyvin säilyneitä naisia!

  VastaaPoista
 2. Mulla ei hajuakaan, mitä ovat, jotain koneita...mutta hyvän näköisiä kuitenkin, hi!

  VastaaPoista
 3. höyryveturit tulee mieleen.. hyvin ovat hoideettuja, isossa hallissa suojassa.. museoituna.. minäkin joutaisin jo museoon, jos vaikka tuonne Helenen ja Marian kaveriksi.

  Olit muuten oikeassa, Aikatherinen sivulla oli käynyt tuhma hakkeri.. nyt koko historia on viety tähän uuteen blogiin ja SP on myös uusi. Nyt on taas kaikki hyvin.Ihanaa helluntaita peikolle

  VastaaPoista
 4. Minusta nuo 'naiset' muistuttivat ukko-Pekkaa..:)))

  VastaaPoista
 5. kuvat saavat ajatteleen touhuja mitä keksittiin pikkuveljeni kanssa

  VastaaPoista
 6. Eivät suostuneet kuvat puhumaan minulle paljoakaan olenkaan.
  Täytyi vaan nostaa hattua ja kiittää:"Kliks!"

  VastaaPoista
 7. Eräänä iltana Helene ja Marie päättivät yhdessä lähteä päästämään liikoja paineitaan. He menivät Pub Höyryyn. Aikansa rellestettyään vetäytyivät tyytyväisinä Työväen Keskusmuseon Werstaaseen, missä jatkoivat rauhottuneina hiukan yksitoikkoista, joskin julkista elämäänsä.

  VastaaPoista
 8. Jo ovat tunteet viilenneet ja Heleneä ja Marieta lähennelleet kuumakallet poistuneet. Hyvässä kunnossa naiset silti edelleen.
  Hieno kuvasasrja :-)

  VastaaPoista
 9. Pappa tiesi.. Finnleissonin höyrykoneethan nämä.. voi juku en muistanut vaikka olen, kuullut tarinoita ja paljon. nämä koneet työllisti Tampereen ja lähiseudun naisia paljon ja myös miehiä tietenkin.. surullista kun meillä ei enää ole omaa tehdasta, kaikki viety ulkomaille

  VastaaPoista