maanantai 12. elokuuta 2013

Toive, joka toteutui liikaa (K-16)

– Naisen, ehdottomasti naisen, sanot ja nuolaiset huuliasi. – Sellaisen upean, jolla on kaaret ja kurvit kohdallaan ja jota kaikki haluavat ja kadehtivat minulta. Sellaisen.

Katselet, kun maagi virnistää ja kehottaa sinua menemään ulos kohtaamaan toteutunut toiveesi.

Näinkö helppoa tämä on, mietit, ei säkeniä eikä magiikkaa. Annat olla, eihän sinulla ole tapana pohtia asioita kovin syvällisesti. Nostat lakkiasi, heität kolikon oven vieren tippilaatikkoon ja kuulet, miten maagi napsauttaa sormiaan.

Lilith tulee vastaan jo teltan liepeellä, hymyilee ja tarttuu käteesi. Et ole koskaan nähnyt yhtä upeaa naista, ajatuksesi tarrautuvat hänen iholleen, liukuvat siinä ja hakevat kaikkein luistavimpia paikkoja. Lilith kihertää ja auttaa ajatuksiasi yhä pidemmälle ja syvemmälle, tunnet hänen tuoksunsa, tunnet miten se vie sinuutta lähemmäs Lilithiä ja miten mielessäsi olette yhtä. Olet lähempänä häntä kuin ketään koskaan, ensimmäistä kertaa tunnet olevasi oikea mies ja ymmärrät, että aiemmat kokemuksesi ovat olleet merkityksettömiä.

Purkaudut housuihisi ja muistat, missä olet. Lilith seisoo vieressäsi ja naureskelee. Ohikulkijat hidastavat vauhtiaan ja tuijottavat häntä, riisuvat häntä katseellaan ja sinä vihaat heitä heti. Lilith on sinun. Muut eivät saa katsella häntä, vain sinä, vain sinä saat laskea silmäsi hänen iholleen ja antaa niiden luistaa... purkaudut toisen kerran, ja Lilith nauraa ääneen.

Puristat hänen kättään ja lähdet kävelemään kotiin päin. Lilith kulkee rinnallasi. Vastaantulijat osoittelevat vaaleiden housujesi etumusta ja naureskelevat. Takananne kulkee miehiä ja naisia, joiden katseiden tiedät hivelevän naistasi, seuraavan tämän kaaria ja kurveja, tunkeutuvan ihoa niukasti peittävän puvun alle ja hakevan sieltä sitä, mikä on sinun, minkä haluat olevan vain sinun. Tunnet heidän ajatuksensa, tunnet mitä ne tahtovat Lilithin kanssa ja miten hän ottaa vastaan jokaisen ajatuksen ja antaa sen tulla täydeksi kehollaan.

Katsahdat naistasi. Hänen kasvoillaan loistaa peittelemätön kiihko, ja sinä vihaat häntä, vihaat hänen haluttavuuttaan ja kauneuttaan. Vihaat sitä, mitä hänen kosketuksensa tekee sinulle, miten miehuutesi enenee pitäessäsi häntä kädestä. Naisesi katsoo sinuun, ja sinä purkaudut niin, että koskee. Lilith nauraa sinulle ja hänen naurunsa leviää teitä seuraavaan joukkoon. Käännät sille selkäsi ja näet, miten muiden ihmisten ajatukset liukuvat Lilithin keholla, miten ne kuhisevat hänen ihollaan kuin raatokärpäsentoukat mädässä lihassa ja miten nainen nauttii niiden kosketuksesta. Vihasi tulehtuu. Päätät lähteä, unohtaa naisen ja toiveesi, elää yksin hiljaisuudessa. Tempaat kättäsi ja huomaat sen palaneen kiinni Lilithin käteen. Ymmärrät teidän tulleen yhdeksi lihaksi.

10 kommenttia:

 1. Seksi on seksi on seksiä. Ei muuta.

  VastaaPoista
 2. Aina on pelkona, että toive toteutuu.

  VastaaPoista
 3. wautsi, peikko tämä on niin hienosti kerrottu , että en heti keksi mihin verrata. Niin aitoa, puhdasta ja vilpitöntä , teksti elää ja lukiesasa muuttuu "elokuvaksi" voi nähdä miehen ilmeet ja muiden ilkkuvat hymyt.
  Nuorukaisen kokemuksia , omistamisen huumaa, seksuaalisuus on kaunista. Kun se on aitoa. Upeasti tuot esille myös Lilithin iloisen kiherryksen, onnellisuuden haluttavuudestaan.

  VastaaPoista
 4. Joskus on tullut toivottua sellaista, minkä on jälkeenpäin huomannut olevan muuta kuin luuli.
  Tehokas esimerkki, pidetään mielessä toivomusten vaarat - ja ilot ;-)

  VastaaPoista
 5. Kovia aikoja,
  voihan olla että luvassa on helpotusta kun He yhdeksi lihaksi muuttuivat.;)

  VastaaPoista
 6. Kukas muusikko se sanoikaan, että varo vähän, mitä sä haluut, sä voit sen saada....

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, Peikko, lähetätkö tämän jutun johonkin Kalle tai Ville lehteen?

  ☺ ☻ ☺

  VastaaPoista
 8. Tämänkin luin, vaikka en ollut Lillithin kanssa samoilla linjoilla. :D

  VastaaPoista
 9. Pikku Lilithin paluu ja mitä sitten tapahtuikaan, hänen haluttavuutensa oli meille kaikille liikaa:)

  VastaaPoista