torstai 20. lokakuuta 2016

Matkasakset

Ne olivat ihan paskat jo heti uutena, matka­sakset muka. Pelkät louskut ne olivat. Yritin leikata niillä kynsiäni, mutta sakset pillastuivat, taittuivat kasaan ja leikkasivat sormeni irti. Kaikki sormeni. Harmitti vähän, mutta sitten ajattelin, ettei enää tarvitse leikata kynsiä, paitsi varpaista.

Onneksi muistin. Kenkien kärjissä oli jo useita varpaan­kynsien puhkomia reikiä. Ehkä ne saisi leikattua, eikä tarvitsisi vallan käyttö­kelpoisia saksia heittää menemään.

Sakset pillastuivat taas heti, kun ne saivat haukata palan kynttä. Ne surahtivat käyntiin ja paloittelivat varpaani sentin siivuiksi, jatkoivat jalkoihin ja pysähtyivät vasta vähän ennen perhe­kalleuksiani.

Huokasin helpotuksesta. Sakset rähähtivät nauruun ja leikkasivat kalleuteni ja kassit irti. Minua suututti.

Mutta ei se siihen jäänyt. Sakset söivät varvas­viipaleet ja koiven­kappaleet, avasivat vatsani ja pakkasivat loput lihani suoli­makkaroiksi.

Aivoistani ne teho­sekoittivat smoothien, eikä minusta jäänyt jäljelle mitään.

Smoothie odotti ja tekeytyi pöydällä pitkässä lasissa. Matka­sakset nuolivat teränsä ja heittäytyivät smoothie­lasin viereen kyljelleen.

 

Laura palasi töistä, huuteli huhuuta jo ovelta ja ilahtui nähdessään smoothien. Ukko on aina niin huolehtivainen, hän tuumi, nytkin on valmis proteiini­pommi odottamassa ankaran työ­päivän jälkeen. Seuraavaksi Laura poimi sakset mukaansa ja päätti mennä leikkaamaan kynsiään.


PEIKKOMAINOS: Peikon pieniä tarinoita on on laitettu e-kirjoihin. Niitä on kolme ja niiden kaikkien nimi on Naavakuusen takaa. Ensimmäisessä on pienen suden tarinoita, toisessa on karhutarinoita ja kolmannessa peikkotarinoita. Niitä saa Elisa Kirjasta.

13 kommenttia:

 1. Apua. En kyllä juo smoothieta ikinä :D

  VastaaPoista
 2. Täytyy pysyä kaukana saksista - tässä oli kauhuleffa-ainesta.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Halvalla ei saa hyvää vai saako: Nyt saat halvalla tehokkaat matkasakset, joista ei ole tullut ensimmäistäkään käyttäjäkokemus reklamaatiota.

  VastaaPoista
 5. Onneksi yhdetkään minun monista saksista ei ole noin venkuroita! Varmaan joku voi nyt jouda huonosti smoothiensa, mutta minä en niitä muutenkaan juo, joten ei haittaa!!!

  VastaaPoista
 6. Enää en uskalla ottaa matkasaksia mukaani, tiedä miten nekin pillastuvat. Kyllä oli Peikon mielikuvitus taas vauhdissa.

  Käypäs katsomassa, mitä minä tein ;-)

  VastaaPoista
 7. Alkoipa raavolle ottamaan, oikein tutajuttaa!
  Onneksi kynsisakseni ovat niin pienet että leikkaavat tosi pieniä siivuja. ;)

  Käynpä kurkkaamassa naavakuusen taakse.

  VastaaPoista
 8. Hyväänen aika sentähden, onneksi söin just. Eipä hätiä mitiä, vai?

  VastaaPoista
 9. Jaahah, yön pimeydessä on tullut oikein tuplat, peikko voi huoletta poistaa toisen pois, koska jos itse poistan, jää epämiellyttävä jälki, josta voi luulla että iha ilkeyksiä kirjoitin ja sen vuoksi poistin:)

  VastaaPoista