torstai 31. lokakuuta 2013

Vuodatus

Peik­ko lait­toi ensim­mäisen ta­ri­nan Vuo­da­tuk­seen 26.4.2006. Kaik­ki­aan siel­lä il­mes­tyi 1227 tari­naa, runoa tai kuvaa. Kun vuo­da­tus meni rik­ki, peikko odot­ti ja toi­voi, että se vie­lä kor­jau­tuisi. Vuo­da­tuk­sen pirs­ta­leis­ta syntyi kui­ten­kin jo­tain ai­van eri­lais­ta, kuin mitä se oli aiem­min pei­kol­le edus­ta­nut.

Peik­ko muut­ti. Se ajat­te­li, että muut­to olisi ti­la­päi­nen ja että se pää­si­si pian pa­laa­maan koti­luo­laan­sa. Aika ku­lui ja peik­ko ko­tiu­tui Blog­geriin. Enää se ei muuta ta­kai­sin. Muu­ta­man pie­nen ta­ri­nan se otti Vuo­da­tuk­ses­ta mu­kaan­sa. Nii­tä saa lu­kea, jos ha­luaa.

Peik­ko kiit­tää Vuo­da­tus­ta ja toi­vot­taa pal­jon uusia ta­ri­noi­ta ja ys­tä­viä.

9 kommenttia:

 1. Siinä se pieni kettuliini kertoo naakalle peikon historiaa ja kohta naakka lentää kertomaan muillekin. Kuvitella, yli tuhat tarinaa! Ja jokaista tarinaa on kommentoitu ainakin 20 kertaa, ja luettu moninkerroin enemmän. Se tekee.....en osaa kuvitellakaan niin pitkälle!

  VastaaPoista
 2. Pääasia kun Peikko ja tekstit löytyvät edelleen, minulla on molemmissa, annoin olla runojuonien ja odotella , nyt pienten korjausten jälkeen se toimii ihan hyvin. Bloggerissa oli minulla enempi ongelmia, hakkeri puraisi, ja jouduin poistamaan kolme sivua, onneks oli suurin osa teksteistä talletettu kirjoitussivulleni..Siihen täytyy varautua että joskus vähän on muutoksia ja taas aloittaa alusta.

  VastaaPoista
 3. Paljon ei puhuttu mutta painavia. Mäkin aioin vaihtaa bloggeriin mutta se olisi vaatinut vähän paneutumista. Joten en muuttanut. Mutta moni valokuva meni ja tyhmyyksissäni luulin, että otan sen sieltä sitten, jos tarvin ja deletoin muualta pois enkä laittanut edes tikulle. Erittäin älykästä.

  VastaaPoista
 4. Peikko on ollut tuottelias ja antanut meille monta opettavaista tarinaa.

  VastaaPoista
 5. Aika taittaa ikävän särmän, uuteen tottuu.
  Ennen kuin huomaakaan, niin uusikin on muuttunut tutuksi ja mukavaksi.:)

  Mielenkiintoista on Peikon tarinointi, ne kun on niin monipuolisesti eri elämän alueita käsitteleviä.

  Mukavaa Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 6. Ihan sama, mistä osoitteesta kirjoitukset suoltuvat, kunhan vaan suoltuvat! :D

  VastaaPoista
 7. Moon löytäny sut kyl vaik muutikki. Tarinat vettää peräsänsä :)

  VastaaPoista
 8. Minultakin meni paljon tavaraa ja kuvia taivaan tuuliin vuodatuksen räjähdettyä. Varsinkin Majalan remonttijutut harmittavat. Pitääpä käydä lukemassa, miten sait ne säilymään, jutut nimittäin?

  VastaaPoista
 9. Oi niitä aikoja! Levätköön rauhassa, Vuodatus. Ja kiitos Peikolle monesta velmusta tarinasta!

  VastaaPoista